Monday, January 24, 2011

Lirik Lagu 'Angge Angge Orong Orong' - Didi Kempot & Dewi Angin Angin

Netes banyune moto
Aku nangis ketiban ondo
Rondo tak kiro perawan
Mbarang tak kawin anake sak kandang

Pancen aku wis rondo
Rondo tuo anakku limo
Nanging aku sih biso
Diwolak walik koyo nggoreng telo

Sapi manak larang regane
Anak limo bedo bapak e

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Anak limo akeh mangane
Penting mbokne enak rasane

Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
nganti akeh sik podo kelangan

Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone

Eling jaman semono
Wayah kawin nanggap bal-balan
Tamune rame tenan
Nganti sing ndelok akeh sing pingsan

Amplop e akeh tenan
Oleh duit karung-karungan
Wong sing podo kondangan
nganti akeh sik podo kelangan


Perawan rondo podo wae
Nadyan ompong enak rasane

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone

Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Rondo randane ompong
Ndue anak segede kingkong
Angge-angge orong-orong
Ora melok nggawe melok momong
Pitik karo anak e
Kabeh mau dadi resikone



Untuk Download lagunya,klik link dibawah ini:
http://dc201.4shared.com/download/08-gx6iG/Angge_Angge_Orong_Orong_-_Didi.mp3?tsid=20110123-225209-c62a7cc9

0 comments:

Post a Comment

RDVwork

Statistik

Popular Posts